Waar je ons van kent?

Binq Media exploiteert in ruim twintig landen meer dan veertig websites die gezamenlijk meer dan honderd miljoen pageviews generen. Een greep uit ons portfolio:

Oozo.nl
Hyperlokale data

Oozo

Sind 2013 Hyperlokale data

Brengt bezoekers na het invoeren van straatnaam of postcode direct op de hoogte van al het nieuws uit wijk of buurt. Van 112 meldingen tot politie nieuws, afgegeven vergunningen, bedrijven en faillissementen.

Ga naar Oozo.nl

Bedrijvenmonitor.info
Alle bedrijven

Bedrijvenmonitor

Sind 2019 Alle bedrijven

Bedrijvenmonitor verzamelt, verrijkt en deels bedrijfsinformatie van alle bijna 5 miljoen oude en nieuwe bedrijven in Nederland

Ga naar Bedrijvenmonitor.info

Faillissementsdossier.nl
Alle faillissementen en surseances

Faillissementsdossier Nederland

Sinds 2011 Faillissementen

FaillissementsDossier.nl geeft informatie over faillissementen, surseances, veilingen en schuldsaneringen en is het grootste platform op dit gebied in Nederland. De dossiers en de openbare faillissementsverslagen zijn kosteloos in te zien en in het geheel te downloaden.Aangevuld met veel nieuws, achtergrondinformatie en veilingen.

Ga naar Faillissementsdossier.nl

Faillissementsdossier.be
Alle faillissementen en opschortingen

Faillissementsdossier België

Sinds 2012 Faillissementen

Het grootste platform van Vlaanderen over faillissementen en opschortingen.

Ga naar Faillissementsdossier.be

ProcedureCollective.fr
Alle faillissementen in Frankrijk

Procedure Collective

Sinds 2015 Faillissementen

Het grootste platform van Frankrijk over faillissementen.

Ga naar ProcedureCollective.fr

Concursal.es
Alle faillissementen in Spanje

Concursal

Sinds 2015 Faillissementen

Het grootste platform van Spanje over faillissementen.

Ga naar Concursal.es

ZZPInside.nl
Voor ZZP'ers

ZZP Inside

Sinds 2018 ZZP'ers

ZZPInside.nl is een onafhankelijk plaform voor zelfstandigen zonder personeel (ZZP). Ons doel is om ZZP’ers te informeren over de laatste stand van zaken op het gebied van wetgeving, verzekeringen, hypotheken en fiscale mogelijkheden.

Ga naar ZZPinside.nl

Guestery.com
Voor restaurant eigenaren

Guestery

Sinds 2016 Restaurant reviews

Guestery verzamelt dagelijks op alle nationale en internationale reviewsites de beoordelingen die over jouw horeca onderneming geplaatst worden. De reviews worden geanalyseerd en in handige overzichten geplaatst. Trends in score en aantallen worden hierdoor eindelijk inzichtelijk.

Ga naar Guestery.com

InHetNieuws.nl
Landelijk en regionaal nieuws

In het nieuws

Sinds 2016 Lokaal nieuws

Inhetnieuws.nl verzamelt Nederlandstalig nieuws van vele duizenden landelijke en regionale nieuws websites. Elk moment van de dag wordt het nieuws automatisch bijgewerkt zodat jij altijd precies weet wat er speelt.

Ga naar InHetNieuws.nl

OpNetfix.nl
Netflix aanbod

OpNetflix

Sinds 2015 Netflix aanbod

Dagelijks bijgewerkte gids met het complete Netflix-aanbod voorzien van Moviemeter-reviews en IMDB-info. Deze site is beschikbaar in 28 verschillende landen waaronder naast Nederland ook de USA, Brazilië, Mexico, etc.

Ga naar OpNetflix.nl

Eenvoudig-afvallen.nl
Dieet en afvallen

Eenvoudig afvallen

Sind 2016 Eenvoudig afvallen

Benieuwd naar het aantal calorieën dat in een bepaald product zit? Of meer specifiek naar de hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en vetten? De database van eenvoudig-afvallen.nl geeft antwoord op vragen over meer dan 25.000 voedingsmiddelen.

Ga naar Eenvoudig-afvallen.nl

Textractor.net
Content vergaring

Textractor

Sind 2015 Tool

Textractor is meer een tool dan een website. Het is een stukje techniek achter een aantal van onze websites. De tool stelt ons in staat om op een generieke manier content van andere websites te halen. Textractor vormt de basis van onze bots. Deze technologie wordt als API gratis door ons beschikbaar gesteld zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Ga naar Textractor.net